Victoria Beckham SS20

Det har nu gått mer än ett decennium sedan den forna Spice Girls-medlemmen Victoria Beckham presenterade sin första modekollektion i eget namn. Sedan starten har Beckhams vision med sitt skapande varit att stärka kvinnan genom mode.

För några dagar sedan presenterade Victoria Beckham sin senaste kollektion bestående av plagg, skor och accessoarer inför vår-sommar 2020.

Stil och koncept

Victoria Beckhams kollektioner har sedan dag ett präglats av en slags elegans med frihetskänsla. Hon lyckas på ett fenomenalt sätt ta med flera olika aspekter i sina kläder, skor och accessoarer. Historiska inslag kombineras med nya, vågade trender – men alltid i ett stilfullt koncept. Inte sällan genererar hennes plagg en unisex-känsla där exempelvis kvinnliga kostymer skapas med mycket volym.

Beckhams senaste verk, “VBSS20”, är en kollektion som genomsyras av ljus, enkelhet och frihet. Kanske lite för långt från tidigare stilar vi har sett i Victoria Beckhams kollektioner under åren. Dock ändå en spännande kreation av kläder för den moderna kvinnan.

Business och entreprenörskap

Även om Victoria Beckham må ha en ekonomisk trygghet i bagaget måste hennes entreprenörskap ändå betonas. Hon har gått från att anses vara något av en “sexsymbol” till att respekteras som designer och affärskvinna. Beckham visar att hon inte bara är en i raden av kändisar som gör kläder.