Grymma stiltips för män

Det är inte bara kvinnor som tycker om mode och som vill se snygga ut när de lämnar hemmet. Majoriteten av alla män är minst lika fokuserade på sitt utseende. Det är dock inte alltid som man hittar lika mycket stiltips för just män. På internet svämmar det över av bloggerskor, fashionistas och influensers som riktar sig till kvinnor, men hur ska man gå tillväga om man är man och vill bli mer moderiktig? Vi har listat några riktigt bra och nästan gyllene regler som du kan använda dig av för att säkerställa snygg stil och oemotståndlig look!

 

Precis som att varje kvinna behöver minst ett plagg från Busnel så behöver även männen se över sin garderob. Naturligtvis är det inget måste med Busnel, men kläderna är riktigt snygga, bekväma och stilsäkra år efter år. Som man behöver du se till så att din garderob innehåller åtminstone ett flertal basplagg, men även chinos, skor av olika slag och åtminstone en kostym som passar vid alla tillfällen. Här är det viktigt att inte glömma bort accessoarerna. Satsa på en snygg klocka, ett skärp och någon diskret halskedja om så önskas.

 

Bästa stiltipsen

Basgarderob – Det ska vara enkelt att kliva upp på morgonen och klä på sig för dagen. Satsa därför på en bra basgarderob med plagg som fungerar varje dag, oavsett om du ska på stan med kompisarna eller om du ska till arbetet.

Accessoarer – Accessoarer behöver inte alltid komma i form av ett smycke, en väska eller ett skärp. Det kan också komma i form av ditt hår. Se till att lägga lite extra tid på din frisyr varje morgon. Det spelar ingen roll om du har långt eller kort hår. När ditt hår är fixat kan du bära upp nästan vilka kläder som helst.

Hitta din stil – Ett bra sätt att få en säker look är att först ta reda på vad man har för stil och vad som passar den egna kroppsformen. Vissa föredrar v-

ringat medan andra vill ha rundad hals på sina tröjor. Naturligtvis gäller samma sak för den som ska köpa skor eller byxor. Om du inte trivs i “finskor” så kör vidare med sneakers.

Slipsen – Du kanske aldrig befinner dig i ett sammanhang där det är “obligatoriskt” att bära slips, men med en slips kan du komma långt, även till vardags. Satsa på den bredare modellen och välj bort den trådsmala. Orsaken till detta är för att den bredare slipsen får bröstkorgen att se större ut och därmed också manligare.

Rätt storlek – Vi kan inte påminna nog om hur viktigt det är att dina kläder har rätt storlek och rätt passform. Den snyggaste tröja kan snabbt förvandlas till kaos om den är för stor (eller för liten för den delen). Var därför ärligt mot dig själv. Har du lagt på dig några kilo så gå ner i vikt eller köp en större storlek. Trots inte med att använda samma plagg på fel sätt.