Klassiskt mode för den moderna kvinnan

Tidlöst mode lever vidare i generationer och med noggrant utvalda basplagg av riktigt god kvalitet kan du klä dig både elegant, bekvämt och moderiktigt utan någon större ansträngning. Att hitta snygga och funktionella kläder som passar den moderna kvinnan är lättare än någonsin, särskilt om du följer modemärken och håller koll på deras kampanjer. Här finns det nämligen utrymme att göra en hel del fynd.

Livsstilsmärket Busnel

Under mars månad drar busnel rea igång. Kampanjen pågår mellan den 13-18 mars och här kan den chica och moderna kvinnan bland annat hitta kvalitetskläder av den kända svenska designern Marina Kereklidou på Campadre.se. Busnel är ett känt livsstilsmärke med rötter i Frankrike. Klädmärket har sedan länge haft en betydande del av sin marknad i Skandinavien som utvecklades ytterligare 2009 när svenska Louise Falkenberg köpte varumärket och påbörjade en föryngringsprocess. Resultatet blev en uppskattad mix av tidlöst och modernt mode med stickade kvalitetsplagg i klassiskt snitt där kjolar och kavajer gärna pryds med de välkända guldknapparna. Busnel har en unik kombination av mode och design där de välsydda plaggen lyfter garderoben till nya höjder.

Modeveckan

Busnel visar regelbundet sina kollektioner bland annat under Stockholms modevecka där plaggen visas på catwalken. Den svenska modellen Frida Westerlund är en av de modeller som har deltagit i kampanjer för märket och som flitigt har synts klädd i varumärkets plagg. Plaggen passar med andra ord både yngre och äldre kvinnor som vill klä sig både ledigt och stiligt på samma gång. Andra kända ansikten som ofta bär de finstickade kvalitetskläderna från Busnel är bland annat Marie Serneholt och Isabella Löwengrip. Trendiga byxor med vida ben, skira koftor och luftiga kjolar är signaturplagg som förvånar med tanke på att många förknippar stickade plagg med kläder som är alldeles för varma, kliar eller har dålig passform. Detta gäller inte kläder från Busnel, där allt handlar om kvalitet och design. Med den rätta kappan, midjejackan eller koftan får du en outfit som ser modern och chic ut på samma gång.

Accessoarer

Förutom kappor, koftor, kjolar och luftiga toppar kan du också fynda en hel del accessoarer under den pågående kampanjen. Mjuka sjalar och scarfar kan sätta färg på nästan vilken modekombination som helst. Med ett par olikfärgade väskor kan du lämna hemmet och känna dig redo för det som dagen har att erbjuda oavsett om du är på väg till en middagsbjudning eller bara tar en promenad på stan. Den som vill veta mer om märket och hålla koll på såväl kampanjer som catwalk kan beställa varumärkets eget modemagasin där det finns gott om inspiration och klädkombinationer i det oändliga. Under tiden kan du komma långt med att nyttja den kommande kampanjveckan och passa på att hitta såväl basplagg som festplagg för alla tillfällen du vill att din garderob ska vara lika vacker som du.