Plaggen du ska satsa på i sommar

Trenderna för våren och sommaren 2021 sprudlar av glädje och optimism. Det är mycket fokus på klara färger och romantiska detaljer. Vill du uppdatera garderoben har NA-KD allt du kan tänkas behöva inför våren och sommaren. Några tips inför våren är att satsa på stickat, romantiska klänningar, helst i vitt, skjortor med spetskrage och demin. Set är också väldigt trendigt, det får gärna vara ett stickat set. Vad är en sommar utan blommönster? Blommor som tema har aldrig förlorat sin dragningskraft och du kan gärna klä dig i färgglada outfits med blommönster. Vill du inte ha blommigt kan du använda andra mönstrade plagg.

Pastellkostym och väst

En pastellkostym är inte helt fel i vår och när det blir varmare ute kan du byta ut kostymbyxorna mot ett par shorts. Det är trendigt med både långa och korta shorts så välj det du tycker bäst om. Något annat som hänger med in i våren och sommaren är västtrenden. Den stickade västen är fortfarande aktuell men kavajvästen är något trendigare. Det finns både oversize varianter och mer kroppsnära och skräddade västar. Västen kan du bära ovanpå en klänning för att skapa kontraster.

Transparens och glitter

Paljetter, glitter och silver är inte bara för nyårsfirandet utan även något som du kan bära i sommar. Varför inte införskaffa en härlig paljettkjol? För den modiga är transparenta, tunna tyger en stor modetrend i år. Bär en tyllklänning som är transparant om du känner dig manad. Men om det känns obekvämt kan du satsa på en topp som är transparant.

Toppar för hela slanten

Är det något som du kan köpa flera av så är det toppar. Det finns massor med härliga, roliga och innovativa toppar. Toppar är också billiga i inköp och går att matcha med många underdelar. Tillhör du den skaran som är mer försynt och exempelvis inte vill bära en hel outfit i blommigt men ändå vill anamma trenderna är toppar perfekt. I vår och sommar är croppade toppar och bh-toppen väldigt heta. Toppar är också enkla att addera till en klassisk garderob eller en basgarderob.

Några tips till sommaren

Att välja en blommig topp med mörk demin är ett bra val. En vit klänning i en längre modell är perfekt att bära en sommardag och till kvällen drar du på dig ett par mönstrade tights under. Under kavajen kan du bära en snygg croppad topp eller en transparent blus.